mijn diensten

Lees meer

if you want to go fast, go alone

if you want to go far, go together

(Afrikaans spreekwoord)

Diensten

Leiderschapsontwikkeling

Je leiderschap een boost geven: dat is wat we samen gaan doen. Jouw potentieel optimaal inzetten, zodat je vanuit eigenheid en kracht het potentieel van je mensen optimaal inzet voor het behalen van de resultaten van de organisatie en tegelijkertijd om kunt gaan met de diversiteit aan belangen die er spelen.

Persoonlijke ontwikkeling

Aan de slag met die steeds weer terugkerende ontwikkelvraag! Bij jezelf kunnen blijven en toch om kunnen gaan met bijvoorbeeld die dominante manager of collega, ‘nee’ kunnen gaan zeggen, je eigen regie weer kunnen nemen, jezelf uitspreken. En dat alles binnen de dynamiek van je organisatie.

Loopbaanontwikkeling

De tijd en de ruimte nemen om je loopbaan eens diepgaand onder de loep te nemen: daar ga ik je in uitdagen. Keuzes daarin maken vanuit wie jij in wezen bent, wie je geworden bent en wat jouw ‘purpose in life’ is. Beweging van binnenuit.

communicatie met je collega’s/teamontwikkeling

Even pas op de plaats maken en samen kijken hoe de samenwerking te verbeteren. Tijd nemen voor elkaar om elkaar echt te zien en te horen. De passie en de bevlogenheid weer terugkrijgen met elkaar. Daar gaan we voor.

Begeleiding bij (preventie van) burn-out

De bevlogenheid die je eens had voor je werk weer terugkrijgen. Dat is ons doel. Kijken naar en ervaren wat je daarvan weghoudt en hoe je vanuit wie jij bent weer de regie kunt krijgen over je werk en leven.

Retreat-, bezinnings- en stiltedagen

Even alles laten voor wat het is en de aandacht alleen voor jezelf hebben. Dat is wat centraal staat in deze dagen en wat ik je kan bieden.

Diensten in het kort

 • leiderschapsontwikkeling
 • persoonlijke ontwikkeling
 • loopbaanontwikkeling
 • teamontwikkeling
 • samenwerkingsvraagstukken: bijv. mediation
 • stiltedagen
 • retreats

Opdrachtgevers

 • Rabobank
 • Diverse gemeenten
 • Vitalis Woonzorggroep
 • Koraal
 • Van den Heuvel Logistiek
 • DSM
 • SAHZ
 • Menzis
 • Friesland Campina
 • ORO

referenties

Wat mijn relaties zoal vertellen over mijn werkwijze en mijn samenwerking met hen.

De gesprekken met Carla waren als een baken in een voor mij hectische periode, waarin ik mezelf kwijt was. Het ontdekken van eigen krachten, inzicht en verbinding stonden tijdens deze gesprekken centraal. Carla is integer en geeft veel vertrouwen. Haar coaching heeft mij veel rust gebracht in het kunnen bouwen op mijzelf en ervaren dat alles goed is!

Loura Oosterveld

Jurist, Zorgkantoor Menzis

Carla helpt mij op een heel duidelijke en concrete manier om zelf het antwoord te vinden op de vragen die ik heb. Ze doet dat op een manier die past bij mij, maar die mij ook dwingt om uit mijn comfortzone te stappen en op een andere manier te kijken naar het probleem én naar mezelf. Dit heeft mij veel helderheid en inzicht in mijn eigen handelen gebracht, waar ik zowel professioneel als privé veel aan heb. Mijn persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit is duidelijk veranderd. 

Jeroen Swanen

manager HR Services & Vitaal Flex, Vitalis Woonzorggroep

Ik haalde geen plezier en energie meer uit mijn werk en uit mijn privé-leven, denderde maar door in mijn drukke gezin en baan en wilde ontslag nemen.

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet naar Carla te gaan: een hele andere coach, een andere benadering, dan ik ooit eerder heb gehad. De noodzaak om in verbinding te zijn met mezelf, mijn lichaam, mijn essentie is me, met mijn nuchtere houding, heel duidelijk geworden. Carla stelt de juiste vragen waardoor ik mezelf veel beter heb leren kennen. Ik heb tools gekregen om de rust steeds weer op te kunnen zoeken, waardoor ik bewustere keuzes maak. Ik heb mezelf beter leren kennen en ga hier mijn leven lang profijt van hebben.

Eefje Jonkman

Accountmanager Werkplek & Services Facilitaire Services, Operations, Rabobank

Met een overvol hoofd kwam ik in 2019 bij je binnen, Carla. Bijna gevangen in mezelf, emotieloos. Maar wat fijn om onbegrensd mijn verhaal te kunnen delen aan iemand die echt oprecht luistert. Steeds opnieuw weer met eenzelfde thema centraal: wie ben ik werkelijk en waar gaat mijn energie van stromen? Steeds weer terug naar binnen keren. Niet denken, maar voelen. Dank voor je luisterend oor, de oefeningen om naar binnen te keren en alle opdrachten en inzichten die ervoor gezorgd hebben dat ik mezelf echt heb leren kennen en dat mijn purpose aan het licht is gekomen.

Marlies van Weert

manager Dagelijkse Bankzaken, Rabobank

Carla de greef

leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Contact

telefoon

06 53 97 80 77

Adres

St. Michielsgestelseweg 8
5261 NH  Vught  ( tevens postadres)

Kerkweg 7

3832 RH Leusden